Greatest Kılavuzu Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba için

Wiki Article

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri münasebetlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Caba.

Aşağıdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, basamak uzunluğunuza birebir CM değerini seçtiğinizde, tablo size kadem uzunluğunuza karşılık mevrut üzeri numaralarını gösterecektir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakılırsa KARGO BEDAVA.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla koca alıcı memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve ciddi hizmet veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Kat taraflarında arazi saha fermuarlı tasar çizimı ile modern ve şık bir görünüm sunan ayakkabı, henüz pratik bir tasarruf olanakı sağlamlar.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunduğu, dayalı markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

NOT: Taba rengi ayakkabı ile kombinler gestaltlırken taba ile uyumlu renkler arasından krem, pudra, sınık beyaz zehir, gri, kemik rengi, taş rengi, somon rengi kabil renkleri pantolon, etek ve üst kıyafetlerde kullanarak taba rengi uzun telek yahut taba rengi çanta evet da taba rengi kolye kullanarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Boş bir kağıdı yere koyun, tabanğınızı üstüne koyduktan sonrasında bir tür bağışı ile şekildeki kabilinden fut baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan ova şekilde çmezuniyet.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunmuş olduğu, ilgili markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Bu üslup bir hassasiyetiniz varsa siz bile vegan deri kadın günlük ayakkabı kadın çizme modelleri arasından tarzınıza yaraşır seçimler yapabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunmuş olduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi kızıl kahverengi olarak da bilinir. Yumuşak ve har tonuyla; mobilyadan tekstile varana denli, her alanda kullanılır. Vüruten ve değişen moda renkleri zarfında, zamansız oluşuyla vakit kaybetmeden çabucak her renge entegrasyon gösterir.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla koca müşteri memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve güvenilir iş veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Tarafınıza E-bülten gönderilmesi yürekin elektronik kol adresinizden ibaret verinizin aksiyonlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda cepheınızdan başkaca kişisel veri talep edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Kişisel veri işleme politikamızda ve ışıklandırma metnimizde mevcuttur.

Report this wiki page